Post by flamlasnetava on Feb 17, 2022 10:39:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Yapbozlar - jigsaw puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Yapbozlar - jigsaw puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık noktaları ▞▞▞
▞▞▞ Yapbozlar - jigsaw puzzles 2022 version ▞▞▞
okulda çok şiddetlik oynuyordum ama yeni tasarım çok kötü olmuş. Artık girmiyorum bile.
Jeux de puzzle - puzzles Réflexion nsyk
Bulmacaları sevmeye başladım ve sonra birdenbire bana donmaya başladılar. Kaldırmak zorunda kaldım. Bu bulmacaları sevdim çünkü yavaş ve sessizlerdi. Normal. Guru bulmacaları gibi diğer seviyelere geçmeye çalışmak veya puan almakla ilgili bir şey yok. Umarım sorunu çözebilirsin çünkü tekrar kuracağım. Çok teşekkürler
Jigsaw Puzzles - гра-пазли Головоломки odf
Catch Tiles Magic Piano Game Musica edi
Çok fazla reklam. Görünüşe göre iki veya üç parça yerleştiriyorsunuz ve bir reklam çıkıyor. Çok sinir bozucu. Bir bulmacayı bitirmeden önce bir veya iki reklam olurdu. Sadece buna değmez ve hayır, reklamları kaldırmak için ödeme yapmıyorum. Benzin ve enflasyon fırladığı için paramla yapacak daha iyi işlerim var.
Hücrede yapılamayacak kadar küçük parçalar.
Güzel ama biraz da sıkılıyosun oyun güzel olan yanı da kendin bir ama seçiyorsun
Süper ..Çok severim pazıl yapmayi.
100lük tek hale gelmesi gerekir.
Bence çok güzel Bi oyun
Eski sürüm daha iyiydi. Telefonumu Moto G5 plus'tan Pixel 4a'ya yükselttim. Eski versiyonu daha çok sevdim çünkü tahtayı hareket ettirip kilitleyebiliyordum, parçaları yanlara yerleştirip orada parçalar oluşturabiliyordum. Puanlı bulmacaların kilidini açmak için beklemek zorunda değildi. Daha yeni sürümde, bir yapbozun tek parçasına düştüm ama parçayı hiçbir yerde bulamadım. Bitirmek için bir ipucu kullanmak zorunda kaldım çünkü parça bir yerlerde ekrandan çok uzaktaydı. Eski sürümün esnekliğini geri getirin.
Bulmacaların yüklenmesi çok uzun sürüyor
Bir bulmacanın ortasında çok fazla reklam var.
Alan orantısı görece daha geniş bir hızla genişleyebiliriz artandı ve oynayabilirdik.
Bu oyunu seviyorum çünkü daha az reklam var
Jigsaw Puzzles - jocuri puzzle Puzzle wagf
Harika bir ücretsiz bulmaca uygulaması, ancak bazen aksayabilir ve ilerlemeyi kaldırabilir.
Bu, stresten uzak, zaman öldürmenin ve rahatlamanın eğlenceli bir yoluydu. Şimdi o kadar çok reklamla dolu ki, her 2-3 parça kilitlendikten sonra bir reklam çıkıyor. Ve reklamlar ÇOK uzun. Artık bir bulmacanın üstesinden gelmek sonsuza kadar sürüyor. Sadece artık zevkli değil.
Çok kötü yüklenmiyor.
Güncelleme: Artık reklamlar olduğu için bulmacalar donuyor ve birçok şeyi yeniden başlatmam gerekiyor! Bir arama geldiğinde bulmaca donuyor gibi görünüyor, ama her zaman değil. Bazen çalışmayı durdurur ve yeniden başlatılsa bile hemen donar! Bu uygulamayı gerçekten seviyorum ama sorunlar çözülmezse, işim biter! Güncelleme: kaldırıldı ve yeniden yüklendi ve bulmacalar yeni yürümeye başlayan bir çocuğa benziyor, bulmacanın sadece bir kısmını ve birkaç parçasını gösteriyor. Hiç meydan okuma yok!
Tek diyeceğim şey çok güzel bir oyun. Ama bir kusuru var çok fazla reklam çıkıyor. Ama olsun.Yine de çok güzel bir oyun. 👏👏👏👍👍👍👌👌👌✌✌✌
1 yapbozu bitirmek için 4 reklam izlemek zorunda kaldım! Reklamlar arasında bizi bir şey şaşırtıyor ama reklamları göstermek için bir oyunu yarıda kesmek gülünçün de ötesinde! Bir daha oynamayacağım. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla başka oyun.
Çok güzel çok seviyorum harika herkes zevkle oynasın buyrun efendim bekleriz
Zihin dinlendirmek, pratik zeka ilerlemek ve ilerlemek için ilerlemek için geliştirilecek ve ilerlemek için hafızayı diri için çok güzel bir oyun.
Çok keyif aldım, teşekkürler
2 gram aklım var onuda aldınız.
Başlangıç için fena değil
Çok fazla reklam. 1 yapboz yapmak için 100'den fazla reklam izlemeniz gerekiyor.
Temada neden parcaların yokluğu.
Sabit bir internet bağlantım olduğundan oldukça eminim ama günlük bulmacanın yükleme ekranı çok zaman alıyor.
Bu uygulamayı seviyorum. Bir yıl önce geçirdiğim felçlerden kurtulmaya yardım etmek benim için çok zor oldu. Tedavi edici ve rahatlatıcı. Kaldırmak için ödeme yaptıktan sonra tekrar aldığım reklamları kaldırdığınız için teşekkür ederiz.
Çok kötü bi oyun tavsiyem doldurmayin
Harika bi oyun ama parçalanmış parçalar
Güzel oyun ama neredeyse her hamleden sonra çok fazla ve çok uzun reklamlar. Deneyimi bozar, bu nedenle muhtemelen oyunu siler. Geliştiriciler, uygulamanın ücretsiz olduğunu söyleyerek açıklıyor ama benim de reklamlı başka ücretsiz oyunlarım var, reklamlar genellikle sonra veya s/b aşamaları ve oyunu mahvetmiyor. İncelemelerdeki herkesin bir nedenden dolayı şikayet ettiğini anlamaları ve ciddiye almaları gerekir, aksi takdirde reytingler düşmeye devam eder.
Zevkli bir oyun tabiki ancak sabirliysaniz güzel zaman geçirebilirsiniz
Kafa dağıtmaya birebir
Reklamlardan başka bir şey değil. Her 2-3 parça. Siliniyor
Çözerken bulmacanın resmini görmek güzel olurdu
İlk bulmacanızı bitirir bitirmez sizi reklamlarla doldurmaya başlarlar. 2 veya 3 parça yerleştirdikten sonra reklam almak kadar kötü. İlk yapbozunuzda minimum reklamla sizi oyuna soktuktan sonra ortaya çıkan rahatsız edici reklamların miktarı kesinlikle iğrenç.
Harika bir oyun hemen oynayım papasitesi harika